Fase 1: een sterke strategische POSITIONERING
Merkstrategie

Om tot een sterke merkbeleving en visuele vertaling van de kernwaarden van uw onderneming te komen, is het zaak om na te denken wat het merk precies moet doen en voor wie. Branding richt zich op het ontwikkelen van een doordachte aanpak om de doelgroep te bereiken en binden op basis van uniformiteit, herkenbaarheid en beleving. 
michael porter
"The essence of strategy
is choosing what not to do..."
Visitekaart ontwerp Courtside Studios
Fase 2: Logo & huisstijl ontwerp​​​​​​​
Huisstijl ontwerp

Een merk komt tot leven wanneer de visuele communicatie op uniforme wijze wordt doorgevoerd binnen de strategische kaders. Zo kan een huisstijl bijdragen aan de herkenbaarheid van een organisatie en maakt het de ontvanger duidelijk waar de organisatie voor staat. Op die manier kan deze zich makkelijker identificeren met het merk. 
vincent brons
"Een sterke huisstijl is meer dan een mooi logo.
Het visualiseert de kern van alle activiteiten..."
3: digital branding & STATIONERY​​​​​​​
Online presentatie

Wat is uw mooie product of dienst zonder een weerspiegeling ervan in een effectieve website? Een sterke online presentatie vergroot niet alleen uw bereik, het tevens dat u dag en nacht zichtbaar bent. Of uw website nu wordt ingezet om de bezoekers te informeren of te activeren, het is zaak dat u helder voor ogen heeft welke doelen u op de lange en korte termijn aan uw online aanwezigheid wilt verbinden. Een geweldig leuk traject. 
Website Courtside Studios
laat je horen

Meer info
of kennismaken? 
Back to Top